Privacy Policy

Privacy statement
Dit is de Privacy Statement van Autoverhuur Rijnmond B.V. ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Den Haag onder nummer 24199602, hierna te noemen: Autoverhuur Rijnmond.

Bescherming persoonsgegevens
Autoverhuur Rijnmond vindt uw privacy belangrijk. Wij verwerken uw persoonlijke gegevens die bij het bezoek aan onze websites worden ingevoerd conform de Wet bescherming persoonsgegevens. Door uw persoonlijke gegevens op onze website in te voeren, gaat u er mee akkoord dat Autoverhuur Rijnmond die gegevens in overeenstemming met deze Privacy Statement gebruikt.

Verwerking van persoonsgegevens
Autoverhuur Rijnmond verzamelt alleen persoonsgegevens die uitdrukkelijk en vrijwillig zijn opgegeven door personen die onze website bezoeken. U kunt uw persoonlijke gegevens opgeven om informatie of diensten aan te vragen. Autoverhuur Rijnmond gebruikt deze gegevens voor de ontwikkeling van producten en diensten en om klanten/bezoekers van nieuwe producten en diensten op de hoogte te houden. Indien u uw e-mailadres achterlaat, geeft u daarmee toestemming om uw e-mailadres te gebruiken voor verzending van digitale nieuwsbrieven en andere informatie, zoals aanbiedingen etc. Bij de verwerking van uw persoonsgegevens gaat Autoverhuur Rijnmond zorgvuldig te werk. Zij gebruikt alleen die gegevens die nodig zijn voor een optimale dienstverlening.

Inzage, correctie en verzet
U kunt schriftelijk een overzicht vragen van de persoonsgegevens die door Autoverhuur Rijnmond zijn verwerkt. Autoverhuur Rijnmond kan hiervoor een vergoeding vragen. Indien er onjuistheden in het overzicht staan, kunt u verzoeken deze gegevens te verwijderen, aan te vullen, aan te passen of af te schermen. Voorts kunt u schriftelijk aangeven geen (commerciële) informatie meer te willen ontvangen over producten en diensten van Autoverhuur Rijnmond (Bergweg-Zuid 102, 2661 CV Bergschenhoek, e-mail: info@autoverhuurrijnmond.nl). Autoverhuur Rijnmond zal een dergelijk verzoek altijd honoreren.

Wijzigingen
Autoverhuur Rijnmond behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement. Controleer daarom regelmatig dit Privacy Statement.

Autoverhuurrijnmond.nl maakt gebruik van cookies.

We maken een onderscheid tussen functionele cookies en analytische cookies voor het beheer van webstatistieken, advertenties en social media. Autoverhuur Rijnmond maakt gebruik van functionele en analytische cookies om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van haar websites en online advertising. De daarmee verzamelde gegevens worden niet gebruikt om activiteiten van individuele gebruikers te volgen. De advertentie en social media cookies van derden verzamelen mogelijk gegevens ook buiten de websites van Autoverhuur Rijnmond. Door hiernaast op akkoord te klikken geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van Autoverhuur Rijnmond.